Sausais sarkanvīns, veidots no 100% Tempranillo šķirnes vīnogām. Vīns tiek nogatavināts 4 mēnešus franču izcelsmes ozolkoka mucās. Vīnogas tiek kultivētas Ribera del Duero vīna reģionā, Spānijā. Tas ir vīns ar tumšu, piesātinātu, ķiršu sarkanu krāsu. Izteiksmīgs un spēcīga rakstura apveltīts vīns, kur aromātos dominēs nobriedušas sarkanās ogas, vaniļas un viegli grauzdētas maizes aromātu nianses. Kopumā vīns ir pilnmiesīgs, ar elegantiem tanīniem apveltīts un patīkamu skābuma līmeni. Ieteicams pasniegt 18-19°C temperatūrā, pie visa veida gaļas ēdieniem, sēnēm, zivīm, kā piemēram tuncis un menca, vidēji nobriedušiem sieriem, piemēram, emmentals vai gruyere.