Sauss gaiši dzeltenas krāsas baltvīns, kas tiek pagatavots no 100 Viorica vīnogām, kuras tiek novāktas no ķekariem ar rokām. Vīnam raksturīgs jasmīnu, bazilika un savvaļas ziedu aromāts, delikāta nogatavojušo augļu un sausserža garšas notis, ar atsvaidzinošu pēcgaršu. Château Purcari ir līderis vīna darīšanas nozarē, kas lepojas ar divu gadsimtu bagātu vēsturi, kuras laikā ir sasniegusi rekordrezultātus un nopelnījusi tūkstošiem apbalvojumu starptautiskos vīna konkursos, saglabajot savas patiesās vērtības, turpinot radīt izcilus vīnus. Uzglabāt sausās, vēdināmās telpās, ar relatīvo gaisa mitrumu ne vairāk kā 85%, temperatūrā no + 5 °C līdz + 20 °C, apstākļos, kur pudeles netiek pakļautas tiešiem saules stariem.