Sauss rubīnkrasas sarkanvīns tiek ražots no 100% Merlot vīnogām, kas tiem novāktas no ķekariem ar rokām. Garšā vīnam izteiktas sarkanās ogas, velta tekstūras tanīni un gara pēcgarša. Aromātā ir rožu, zīdokoka un ozolkoka notis. Château Purcari ir līderis vīna darīšanas nozarē, kas lepojas ar divu gadsimtu bagātu vēsturi, kuras laikā ir sasniegusi rekordrezultātus un nopelnījusi tūkstošiem apbalvojumu starptautiskos vīna konkursos, saglabajot savas patiesās vērtības, turpinot radīt izcilus vīnus. Uzglabāt sausās, vēdināmās telpās, ar relatīvo gaisa mitrumu ne vairāk kā 85%, temperatūrā no + 5 °C līdz + 20 °C, apstākļos, kur pudeles netiek pakļautas tiešiem saules stariem.