Tradicionālā Krievu degvīna attīrīšanas metode nodrošina īpaši maigu un gludu Moskovskaya Silver garšu. Graudu spirts tiek attīrīts caur ar sudrabu impregnētām bērza oglēm, tad seko filtrācija caur kvarca smilts un auduma filtriem lai atdalītu vissīkākās piejaukuma daļiņas. Tad spirts tiek sajaukts ar artēziska dziļurbuma ūdeni līdz 40% stiprumam un vēlreiz filtrēts. Ir pierādīts, ka sudraba izmantošana, attīrot degvīnu, nodrošina dzērienam maigāku garšu un padara to dzidrāku. Moskovskaya Silver ir izcils lietošanai tīrā veidā un martini tipa kokteiļos dēļ tā maigās, bet svaigās garšas. Nosaukums Moskovskaya ir radies Krievijas Impērijas valsts degvīna monopola laikā 19. gadsimta beigās. Rūpnīca Rīgā, kur Moskovskaya Osobaya Vodka tiek ražots, ir dibināta 1900 gadā, sniedzot vairāk kā 100 gadu degvīna ražošanas pieredzi.