“Latvijas balzams veikali” klienti,
 
Kopā ar lielāko daļu pasaules mēs dalāmies skumjās un neapmierinātībā par situāciju Ukrainā. Kā daļa no globālā dzērienu ražošanas un izplatīšanas uzņēmums, “Amber Beverage Group”, mēs un visi Grupas uzņēmumi iestājamies par Ukrainas tautu un papildus jau īstenotajām aktivitātēm turpinām meklēt iespējas viņus atbalstīt.
 
Militārā darbība Ukrainā mums ir nepieņemama, un mūsu mērķis ir piedāvāt palīdzību cietušajiem cilvēkiem. Lai atbalstītu Ukrainas tautu, kopā ar “Amber Beverage Group” esam ziedojuši finanšu līdzekļus Ziedot.lv iniciatīvai “Ukrainas cilvēkiem!”.
 
Papildus ziedojumiem, Grupas uzņēmumi Baltijas valstīs ir gatavi piedāvāt vairākus desmitus darba vietu Ukrainas pilsoņiem. Sadarbojoties ar organizācijām, visi “Amber Beverage Group” uzņēmumi Baltijas valstīs ir gatavi koordinēt nepieciešamo preču nodrošināšanu Ukrainas iedzīvotājiem, kuriem bija jābēg no savas dzimtenes.
 
Arī “Latvijas balzams veikali” tīkls apturējis jaunus pasūtījumus Krievijā un Baltkrievijā ražoto preču iepirkšanai. Vēl pirms situācijas saasinājuma šī gada sākumā iegādātos krājumus uzņēmums plāno izpārdot, neīstenojot nekādas mārketinga aktivitātes.
 
Ar cieņu,
“Latvijas balzams veikali” komanda